Ledigt lejemål

Flot 2-værelses lejlighed i Odense Centrum

Om lejemålet

Lejligheden indeholder entré med garderobe, hvorfra der er indgang til lejlighedens HTH køkken med hårde hvidevare (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover indeholder lejligheden en større opholdsstue og lækkert soveværelse med faste skabe. Lejlighedens har desuden en dejlig altan. Lejlighedens badeværelse har brusebad.

Der er adgang til fælles vaskeri i kælderen.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i Odense

OPLEV DE EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER PÅ KOGTVEDSUND!

Lørdag d. 7. oktober kl. 11:00-13:00 holder vi, i samarbejde med Unni Estates, åbent hus på Kogtvedsund. Kom forbi og hør mere om de fantastiske seniorboliger over en lækker kop kaffe. Vi glæder os til at vise dig rundt på den fantastiske ejendom, som har den skønneste førsteparketsudsigt over Svendborgsund.

Vi glæder os til at se dig!

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.