Ledigt lejemål

3-værelses lejlighed tæt på Odense Zoo

Om lejemålet

Denne skønne 3-værelses førstesalslejlighed indeholder entré m. garderobe, elementkøkken med hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover indeholder lejligheden en større opholdsstue, spisestue samt et værelse. Badeværelse med brusebad.

Som lejer af denne lejlighed vil du få adgang til at anvende møntvaskeri i naboejendommen, som er ejet af samme udlejer. Lejligheden har trægulve, termoruder, fjernvarme og fællesantenne. Lejligheden er beliggende overfor Odense Zoo tæt ved OUH og er således tæt på grønne områder, skoler, indkøbsmuligheder og buslinjer.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i Odense

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.