Ledigt lejemål

109 m2 erhvervslejemål udlejes centralt i Odenses gågade

Om lejemålet

 

Moderne erhvervslejemål udlejes midt på gågaden i Odense C.

Erhvervslejemålet er beliggende i præsentabel ejendom, som fremstår flot vedligeholdt. Ejendommen er beliggende mellem Odenses gågade og Filosofgangen, hvor mange besøgende dagligt gør brug af Munke Mose området.

Lejemålet fordeler sig på 109 m² og består af et regulært, lyst og fleksibelt butikslokale. Her er gode muligheder for spændende og personligpræget indretning af salgsareal eller salonfaciliteter. Da lokalet tidligere har dannet rammer for en frisørsalon, er alle nuværende installationer forberedt til dette formål, herunder til adskillige hårvaske. I baglokalet er der et personalerum med te-køkken samt garderobe og et toilet.

Lejemålet er især oplagt til frisørsalon, men kan også anvendes som butik, kontor mv. Lejemålet er dog ikke velegnet som mad-sted.

På sigt er der mulighed for leje af lagerplads i kælderen.

 

OBS: Alle priser er ekskl. moms.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Se alle vores ledige slejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.