Ledigt lejemål

Flot 2-værelses lejlighed i Mågegården

Om lejemålet

Lejligheden indeholder entré med garderobe, hvorfra der er indgang til lejlighedens elementkøkken med hårde hvidevare (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover indeholder lejligheden større opholdsstue med udgang til den første altan. Fra soveværelset er der udgang til lejlighedens anden altan. Lejlighedens badeværelse har brusebad.

Lejligheden har trægulve, termoruder samt fælles møntvaskeri i kælderen.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Andre ledige lejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.