Ledigt lejemål

Flot 3-værelses lejlighed i Skibhuskvarteret (Reserveret)

Om lejemålet

RESERVERET

Denne flotte 3-værelses lejlighed på 80 m2 udlejes pr. 1. februar 2023.

 

Lejligheden indeholder entré, stue i åbent plan med køkkenet, som indeholder følgende hårde hvidevare; komfur, emhætte, opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Lejligheden indeholder desuden et stort soveværelse samt et værelse. Badeværelset har bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

 

Lejligheden er beliggende i en pæn og velholdt ejendom på hjørnet af Skibhusvej og Helenevej i Skibhuskvarteret. Skibhuskvarteret er et yderst populært område i Odense, da det til trods for at være sin egen lille by med skoler, indkøbsmuligheder osv. stadig kun er et stenkast væk fra Odense Banegårdscenter, gågaden osv.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i Odense

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.