Ledigt lejemål

Lækker 3-værelses lejlighed i Skibhuskvarteret

Om lejemålet

Denne flotte 3-værelses lejlighed på Skibhusvej i Odense C indeholder en entré, et flot elementkøkken med hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover er der en dejlig opholdsstue og et flot soveværelse med faste skabe samt et ekstraværelse. Lejligheden har et pænt badeværelse med brusebad.

Lejligheden har trægulve, termoruder, fællesantenne og dørtelefon. Lejlighed er beliggende i stor etageejendom tæt ved skole, indkøb og offentlig transport.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.