Ledigt lejemål

Skøn 3-værelses lejlighed i Skibhuskvarteret

Om lejemålet

Denne dejlige 3-værelses lejlighed indeholder entré, elementkøkken med hvidevarer – komfur, emhætte og køle/fryseskab. Derudover er der en rummelig opholdsstue og to værelser. Badeværelse med brusebad.

Lejligheden har trægulve, termoruder, fjernvarme og fællesantenne. Lejligheden er beliggende i rødstens etageejendom tæt ved skole, indkøb og offentlig transport.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i Odense

OPLEV DE EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER PÅ KOGTVEDSUND!

Lørdag d. 7. oktober kl. 11:00-13:00 holder vi, i samarbejde med Unni Estates, åbent hus på Kogtvedsund. Kom forbi og hør mere om de fantastiske seniorboliger over en lækker kop kaffe. Vi glæder os til at vise dig rundt på den fantastiske ejendom, som har den skønneste førsteparketsudsigt over Svendborgsund.

Vi glæder os til at se dig!

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.