Ledigt lejemål

90 m² indbydende kontor i præsentabel ejendom

Om lejemålet

 

90 m² lyst erhvervslejemål udlejes i industrikvarter i Odense M.

 

Erhvervslejemålet er beliggende i præsentabel ejendom, som fremstår flot vedligeholdt. Ejendommen er beliggende på stor grund med flere erhverv/butikker. Der hører én parkeringsplads til lejemålet. Derudover er der mulighed for gæsteparkering, som må anvendes af gæster og besøgende i rimeligt omfang i fællesskab med de øvrige erhvervslejere.

 

Lejemålet fremstår lyst og indbydende. Det er indrettet i nutidig standard med indgangsparti/-venteværelse med et te-køkken samt et større kontorlokale. Derudover er der et pænt og velholdt toilet.

Lejemålet er oplagt til kontorbrug, mindre butik eller som fx. behandlingslokale.

 

OBS: Alle priser er ekskl. moms.

 

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Se alle vores ledige slejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.