Ledigt lejemål

3-værelses rækkehus i Haarby

Om lejemålet

Dette skønne 3-værelses rækkehus udlejes pr. 01/05 2023. Rækkehuset er seniorvenligt og der bor mange seniorer i området.

Boligen er et 84 kvm stort 3-værelses rækkehus. Rækkehuset består af en entré med garderobe, et elementkøkken med hårde hvidevare (komfur, emhætte og køle-/ fryseskab). Boligen har en stor opholdsstue med vinduesparti og dør ud til terrassen og haven. Stort soveværelse med faste garderobeskabe samt fint ekstraværelse. Pænt badeværelse med brus. Der er trægulve i lejemålet.

Det er muligt at holde 1 hund eller 1 kat i boligen. Der hører carport og skur til boligen. Rækkehuset er nymalet ved indflytning.

Der betales en vandafledningsafgift på 250 kr. oveni huslejen. Vand, varme og el afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.