Ledigt lejemål

Stor 3-værelses lejlighed på Torvet i Svendborg

Om lejemålet

Stor 3-værelses lejlighed på 85 m2 udlejes pr. 1. april 2023.

Lejligheden indeholder en entré, et flot køkken med hårde hvidevare; komfur, emhætte, køle-/ fryseskab og opvaskemaskine. I åben forbindelse med køkkenet ligger der to rummelige stuer i forlængelse af hinanden, hvorfra der er adgang til et mindre værelse/kammer. Fra lejlighedens entré er der desuden adgang til et godt soveværelse samt et pænt badeværelse med brus.

I ejendommens kælder er der et pænt og velholdt fællesvaskeri med digital betalingsløsning samt et særskilt tørrerum til vasketøj. I kælderen er der desuden et rum til opbevaring af cykler, klapvogne og barnevogne. Til ejendommen hører en skøn, fælles gårdhave.

Ejendommens majestætiske facade gør Torvet 3 til en af Svendborgs absolutte smukkeste bygninger. Med en placering midt på byens torv kommer man som lejer ikke til at bo til leje mere centralt i Svendborg.

Svendborg er en by som har meget at byde på, især på kulturfronten. Derudover er Svendborg en skøn havneby, og med byens mange caféer, den hyggelige gågade samt den populære badestrand ”Christiansminde,” er der rig mulighed for at nyde den skønne maritime stemning.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i Svendborg

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.