Ledigt lejemål

2-værelses lejlighed i 1 plan

Om lejemålet

BOLIGTYPE D I NYBYGGERI I ÅRSLEV, FREMTIDENS FORSTAD

 

Der opføres 74 nye boliger i Fremtidens Forstad, Årslev, som med sin centrale placering tæt på natur, indkøbsmuligheder og motorvej samt uddannelses- og daginstitutioner er et attraktivt område for alle familietyper.

 

Boligtype D opføres som etagebolig i en ejendom med 8 lejligheder fordelt på 4 etager. Lejligheden indeholder en rummelig entré med garderobeopbevaring. Herfra er der adgang til lejlighedens store køkken-alrum. Fra det lyse vinkelkøkken er der udgang til den store terrasse/altan, hvor der er rig mulighed for at nyde den omkringliggende natur og friske luft. I både køkken/spisestue og i tv-stuen er der et fantastisk lysindfald fra de adskillige gulv-til-loft vinduespartier. Lejligheden indeholder desuden et rummeligt soveværelse med faste garderobeskabe. Badeværelset er indrettet i lyse materialer og indeholder væghængt toilet, bruseniche samt vaskesølje.

 

Idéen bag Fremtidens Forstad i Årslev er at skabe et beboelsesområde, hvor det visuelle udtryk tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Vindinge Å, som har sit udspring ved Freltofte, vest for Årslev, har gennem tusinder af år formet det omkringliggende landskab. Fremtidens Forstad i Årslev er dermed placeret i det smukke landskab mellem å, mark og skov.

 

Se ledige boliger eller download ansøgningsskema.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.