Ledigt lejemål

Lækker nyopført 2-værelses lejlighed i to plan på Kochsgade i Odense C

Om lejemålet

Lækre nybyggede 2-værelses lejligheder udlejes på Kochsgade i Odense.

Boligtype F er beliggende på førstesalen/tagetagen og indeholder entré med garderobeopbevaring samt et eksklusivt indrettet flisebadeværelse med stort rainshower bruserhoved, væghængt toilet, lækkert skabsmiljø og vaskemaskine/tørretumbler. Køkkenerne er indrettet med moderne hvide HTH-køkkener – naturligvis med alle hårde hvidevarer. Fra den dejlige og meget rummelige stue er der trappe op til det rummelige soveværelse, hvor der er installeret faste HTH garderobeskabe samt skrivebord, som udnytter pladsen optimalt.

Beliggende i hjertet af Odense lige op og ned af det hyggelige Skibhuskvarter, er Kochsgade Odense et livligt og charmerende kvarter, der tilbyder en unik blanding af historie, kultur og moderne livsstil. Beliggende nær Odense Havn og tæt på byens centrum er Skibhuskvarteret en populær destination for både beboere og besøgende.

Boligerne forventes at stå indflytningsklar d. 1. november 2023. Udlejningen er allerede startet så skynd dig at kontakte os, hvis du skal nå at have fingrene i en af de 19 eftertragtede lejligheder.

OBS: Billederne er visualiseringer af boligtype E-F.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Alle ledige lejemål i Odense

OPLEV DE EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER PÅ KOGTVEDSUND!

Lørdag d. 7. oktober kl. 11:00-13:00 holder vi, i samarbejde med Unni Estates, åbent hus på Kogtvedsund. Kom forbi og hør mere om de fantastiske seniorboliger over en lækker kop kaffe. Vi glæder os til at vise dig rundt på den fantastiske ejendom, som har den skønneste førsteparketsudsigt over Svendborgsund.

Vi glæder os til at se dig!

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.