Årslev,
Fremtidens Forstad

Humlebo Gruppen opfører 74 boliger i Fremtidens Forstad, Årslev, som med sin centrale placering tæt på natur, indkøbsmuligheder og motorvej samt uddannelses- og daginstitutioner er et attraktivt område for alle familietyper.

ÅBENT HUS SØNDAG D. 4. DECEMBER KL. 13.00
KOM FORBI OG UDFORSK VORES MØBLEREDE PRØVEBOLIGER

Årslev, Fremtidens Forstad, er med sin centrale placering tæt på natur, indkøbsmuligheder og motorvej samt uddannelses- og daginstitutioner er et attraktivt område for alle familietyper.

Specifikationer

 • Lokation

  De 74 boliger opføres i nyt boligområde i 5792 Årslev på Blåfuglen 2-66 og Admiralen 1-53.

 • Indflytningdato

  De første boliger forventes indflytningsklar i marts 2023.

 • Lejemålene

  Lejemålene opføres som både lejligheder og rækkehuse.

 • Altan

  Alle lejemål er udstyret med altan og/eller terrasse.

 • Depotrum

  Rækkehuse har eget skur med direkte adgang fra lejligheden. Lejligheder har et depotrum.

 • Fællesarealer

  Rekreative områder til sport, leg og ophold.

Boligtyper

Boligtype A

3-værelses lejlighed i 1 plan
90 m2

Husleje fra 9.295 ,-/md.

Boligtype B

4-værelses rækkehus i 2 plan
122 m2

Husleje fra 10.695 ,-/md.

Boligtype C

3-værelses rækkehus i 2 plan
90 m2

Husleje fra 8.795 ,-/md.

Boligtype D

2-værelses lejlighed i 1 plan
78 m2

Husleje 7.995 ,-/md.

Boligtype E

4-værelses lejlighed i 1 plan
98 m2

Husleje 9.295 ,-/md.

Om byggeriet

De 7.172 m2 bolig i Fremtidens Forstad, Årslev, kommer til at inkludere både lejligheder og rækkehuse i Årslev, og er med den centrale beliggenhed yderst velegnet til langt de fleste familieformer. For at skabe de bedst mulige udsigter og gode udearealer, omkredser alle boliger et gårdrum, hvori det gode vejr og den unikke beliggenhed kan nydes til fulde efter en travl dag. Ligeledes indbyder de sydvendte altaner og rummelige terrasser med udsigt til sø, skov eller grønne fællesarealer til hyggeligt samvær og forlænger det indvendige rum.

Boligerne opføres efter DGNB Guld-Certificeringen. Ifølge Green Building Council Denmark kan følgende siges om DNGB-certificeringen:

”DGNB er bæredygtighed lagt i værktøjskasse; DGNB er et omfattende værktøj til at skabe ro, retningslinjer og overblik i en ofte kompleks byggeproces. DGNB bygger på FN’s definition af bæredygtighed. I DGNB-systemet evalueres et byggeri eller byområde ud fra seks hovedområder: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdekvalitet. Kriterierne opdateres løbende, i takt med, at branchen får ny viden og praksis.”

Inspireret af naturen

Idéen bag Fremtidens Forstad i Årslev er at skabe et beboelsesområde, hvor det visuelle udtryk tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Vindinge Å, som har sit udspring ved Freltofte, vest for Årslev, har gennem tusinder af år formet det omkringliggende landskab. Fremtidens Forstad i Årslev er dermed placeret i det smukke landskab mellem å, mark og skov.

Luftfotos fra d. 6. juli 2022

Rejsegilde

I strålende solskin og med flotte ord fra administrerende direktør hos Humlebo Gruppen, Claus Rasmussen, projektchef hos Dansk Boligbyg, Jørgen Fugl Hansen og partner hos Archidea Arkitekter, Simon Strandholt, kunne vi tirsdag d. 21. juni fejre rejsegilde ved projektet i Årslev.

Venteliste

Ønsker du at bo i de nyopførte ejendomme i Årslev – Fremtidens Forstad, bedes du skrive dig på vores venteliste ved at udfylde denne formular. 

Hvilken boligtype ønsker du at skrive dig op til?

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.