Ejendomsportefølje:
Årslev

Hos Humlebo Gruppen har vi 32 lejeboliger i Årslev, hvorfor det altid vil være muligt, at finde den lejebolig Årslev, som opfylder dine behov og ønsker. Gå på opdagelse blandt vores ejendomme med lejeboliger Årslev herunder eller find din nye lejebolig Årslev blandt vores ledige lejemål.

Find din lejebolig Årslev hos Humlebo Gruppen

På Lundegårdsvej i Årslev administrerer Humlebo Gruppen 32 flotte 1-plans rækkehuse. Rækkehusene har alle egen carport, udhus og have. Rækkehusene, som blev opført i 2004, findes som to typer; som 3-værelses rækkehuse på 86 m2 og som 4-værelses rækkehuse på 101 m2. Haverne har flisebelagt terrasse og er omkranset af grøn hæk. Fællesområderne består af grønne områder, legeplads samt parkeringspladser.

Nybyggeri i Årslev

Humlebo Gruppen opfører 74 lejeboliger i Årslev, som forventes at være indflytningsklar i foråret 2023. De nye lejeboliger kommer til inkludere både rækkehuse med forskellige planløsninger samt etageboliger. Beliggenheden er yderst velegnet til alle familietyper, da der hverken er langt til motorvej, uddannelsesmuligheder, indkøbsmuligheder eller naturskønne områder. Alle de 74 nybyggede lejeboliger Årslev opføres efter DGNB guld certificeringen.

Fremtidens Forstad

Byudviklingen i Årslev har taget alvorligt til, efter Faaborg-Midtfyn Kommune har valgt at investere i byen. Årslev vandt i 2020 Faaborg-Midtfyns ”Byplanspris” og under temaet ”Fremtidens Forstad” investerer kommunen derfor 150 millioner kroner i byens kultur- og idrætsliv. Som en blomstrende forstad til Odense, forventer kommunen 1200 nye tilflyttere inden 2030. Humlebo Gruppen bidrager til byudviklingen i Årslev, Fremtidens Forstad, gennem vores projekt, hvor vi opfører 74 nye lejeboliger Årslev. Det er allerede muligt at skrive sig på venteliste til boligerne, som forventes at være indflytningsklar i foråret 2023.

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Årslev?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores lejeboliger Årslev. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejemål op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.