Ejendomsportefølje:
Hesselager

Hos Humlebo Gruppen har vi 3 lejeboliger i Hesselager. Gå på opdagelse blandt vores ejendomme med lejeboliger Hesselager herunder eller find din nye lejebolig Hesselager blandt vores ledige lejemål.

Find din lejebolig Hesselager hos Humlebo Gruppen

Fra Hesselager er der ikke langt til hverken indkøbsmuligheder og offentlig transport. Hesselager er beliggende mellem Svendborg og Nyborg og ligger således tæt på både strand og vand. Med sine ca. 900 indbyggere er Hesselager en mindre by men med gode indkøbsmuligheder. Byen har desuden en skole for alle elevtrin fra 0. til 9. klasse, Stokkebækskolen. Byen er i høj grad præget af skøn natur og rekreative områder, hvorfor det er et skønt området at finde din næste lejebolig Hesselager.

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Hesselager?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores lejeboliger Hesselager. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejeboliger Hesselager op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.