Find din lejlighed Odense hos Humlebo Gruppen

Som Danmarks 3. største by er Odense i rivende udvikling. Flere arbejdspladser tiltrækker tilflyttere, hvilket er med til at styrke Odense som en storby. Den store andel af nye tilflyttere til Odense kræver flere boliger, hvorfor der skyder flere og flere nye ejendomme op rundt omkring i Odense. Humlebo Gruppens store og brede portefølje af ejendomme i Odense indeholder nybyggede lejeboliger såsom Østerlunden, men også ældre og charmerende ejendomme, som indeholder lejligheder med smukke, herskabelige detaljer. Find din nye lejlighed Odense blandt vores ledige lejemål.

Humlebo Gruppen bidrager til byudviklingen i Odense

Udover vores virke som boligudlejningsselskab i Odense, er Humlebo Gruppen også en aktiv del af byudviklingen i Odense. Det betyder at vi istandsætter vores nuværende lejemål, så de følger med tiden og altid møder vores høje standard for, hvordan vi ønsker vores lejemål skal tage sig ud. Derudover opfører vi løbende nye ejendomme i hjertet af Odense, heriblandt vores nuværende projekt i Odense C, hvor vi opfører 19 nye lejligheder Odense på hjørnet af Kochsgade og Mågevej.

Odense som uddannelsesby

Med adskillige uddannelsesinstitutioner, er Odense en af de førende uddannelsesbyer i Danmark. Heriblandt kan nævnes SDU Syddansk Universitet, Syddansk Erhvervsskole og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Med en lejlighed Odense hos Humlebo Gruppen er du altid i cykelafstand til alle Odenses uddannelsesinstitutioner.

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejlighed Odense?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores lejligheder i Odense. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi ofte lægger nye ledige lejemål op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.