Ejendomsportefølje:
Svendborg

Hos Humlebo Gruppen har vi omkring 40 lejeboliger Svendborg, hvorfor det altid vil være muligt, at finde den lejebolig Svendborg, som opfylder dine behov og ønsker. Gå på opdagelse blandt vores ejendomme med lejeboliger Svendborg herunder eller find din nye lejebolig Svendborg blandt vores ledige lejemål.

Find din lejebolig Svendborg hos Humlebo Gruppen

Ønsker du at bo i lejebolig Svendborg har Humlebo Gruppen lejeboligen til dig. Du kan altid holde dig orienteret om vores ledige lejeboliger Svendborg på vores hjemmeside. Vi anbefaler desuden at du holder ekstra godt øje lige omkring den første i hver måned, da der er her vi modtager flest opsigelser. Derudover er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores udlejningsinspektør, Finn Tange, på 20151609 for at høre, om der skulle være en ledig lejebolig Svendborg på vej.

Humlebo Gruppens ejendomme med lejeboliger Svendborg

Hos Humlebo Gruppen administrerer vi i dag 6 større ejendomme i Svendborg med i alt 39 lejemål. Derudover er Humlebo Gruppen i gang med at opføre 43 eksklusive seniorboliger på Kogtvedsund, som tidligere var Kogtved Søfartsskole.

Seniorboliger i Svendborg

Humlebo Gruppen opfører 43 seniorboliger Svendborg i det, der tidligere var Kogtved Søfartsskole. Ejendommen omdøbes til Kogtvedsund, for at markere dens nye formål som seniorbofællesskab. Dette er Humlebo Gruppens første projekt med opførelse af seniorboliger. Du kan skrive dig på interesseliste til projektet, og være blandt de første til at ansøge om en bolig, når der åbnes op for udlejningen. Seniorboligerne opføres som lejeboliger Svendborg og det forventes at de er indflytningsklar i efteråret 2023.

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Svendborg?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores lejeboliger Svendborg. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejemål op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.