Bispevej er et afsluttet projekt for Humlebo Gruppen

Boligprojekt på Bispevej i København NV

I København har vi opført 23 eksklusive og attraktive lejligheder i den spirende bydel, som rummer alt fra hyggelige kaffebarer, spisesteder og kulturtilbud til indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler. Den centrale beliggenhed og de mange faciliteter som parkeringskælder, private, grønne gårdrum og sydvestvendte terrasser og altaner til alle lejligheder sikrer en moderne, stilren bolig. Ligeledes tilfører de store vinduespartier et naturligt lysindfald, og så sætter de gode ruminddelinger rammen for et hjem med funktionelle, åbne rum udført i høj kvalitet.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Østerlunden, Odense C

Næste projekt

Cortex Park, Odense M

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.