Job og karriere
hos Humlebo Gruppen

Hos Humlebo Gruppen er vi altid på udkig efter værdifulde medarbejdere til vores organisation. Vi stræber efter bæredygtighed og social ansvarlighed og bidrager aktivt til at uddanne nye og dygtige folk til ejendomsbranchen.

Ejendomsadministration Humlebo Gruppen

Ejendomsadministrator til
Humlebo Gruppen

Trives du i skæringspunktet mellem drift, administration og koordinering? Har du lyst til at blive en del af et veletableret ejendomsselskab og få ansvaret for administrationen af en større ejendomsportefølje? Så er det måske dig, vi søger som vores nye ejendomsadministrator hos Humlebo Gruppen.

Finn Tange er ejendomsinspektør hos Humlebo Gruppen

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger

Vi ser dog frem til at høre fra dig, såfremt du kan bidrage positivt til vores virksomhed med dine kompetencer og erfaring. Uopfordrede henvendelser kan sendes via nedenstående link.

Praktikant til ejendomsadministrationen
Opstart: 1. september 2022
Varighed: 3 måneder

Læser du til finansøkonom og drømmer du om en praktikplads i efteråret 2022 inden for ejendomsadministration? Som praktikant hos Humlebo Gruppen bliver du en integreret del af organisationen, får tildelt reelle arbejdsopgaver og får en unik indsigt i ejendomsbranchen – i trygge rammer og med mulighed for stort ansvar.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.