Nyheder

Humlebo Gruppen er en levende del af byfornyelsen, hvorfor vi udover at sætte et moderne præg på byens arkitektur også skaber nye muligheder for byens borgere.

Følg med i vores seneste nyheder her på siden.

Et boligselskab med stærkt fundament

Ud over vores virke som boligselskab, udvikler og gennemfører Humlebo Gruppen boligprojekter lige fra disponering af den rå jord til det færdige kvalitetsbyggeri. Dette giver os et dybdegående kendskab til de ejendomme, vi administrer og underbygger ligeledes vores filosofi om, at vores boliger skal være strategisk velplacerede, rare at bo i og tage sig godt ud i bybilledet.

Pressemateriale

Er du fra pressen og ønsker du tilladelse til brug af billedmateriale fra vores projekter og lignende, bedes du rette henvendelse til vores marketingafdeling.

 

Ønsker du en udtalelse omkring vores projektbyggerier på Fyn bedes du kontakte:

Carsten Rasmussen
Carsten Rasmussen

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.