Lis og Egon fra Egevej i Haarby

Mød Lis og Egon fra Haarby

27/04/2023
Lis og Egon bor til leje hos Humlebo Gruppen i en seniorbolig i Haarby. Det har de gjort siden 2021 og ifølge Lis er de så glade for at bo der, at de ikke har tænkt sig at flytte derfra igen. Især fællesskabet og den gode service kan de ikke være foruden.

Del denne artikel:

Vi har været et smut forbi Lis og Egon.
De har boet til leje i en af vores seniorboliger på Egevej i Haarby siden 2021. Og ifølge Lis og Egon, kan de ikke forestille sig et bedre sted at bo.
“Vores beliggenhed lige nøjagtig her, hvor vi bor er fantastisk. Vi har træer, cykelsti og gangsti. Og så har vi flere handlemulilgheder indenfor få minutter.”
Derudover betyder det meget for parret, at de bliver taget godt i mod, når de har behov for at tage kontakt til viceværten eller kontoret.
“Vi kan kun anbefale dem, der har lyst til at sælge deres hus og flytte i ældrebolig, at det skal være hos Humlebo Gruppen.”
Humlebo Gruppen har seniorboliger i Haarby på Egevej, Ballegårds Allé, Jonsgaardsvej, Blommehaven og Æblehaven. Ønsker du at blive skrevet på venteliste til seniorboligerne er du velkommen til at kontakte os på 63146000 eller på humlebo@humlebogruppen.dk.
Humlebo Gruppen – Lejemål i trygge rammer.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.