Om os

Ud over vores virke som boligselskab i Odense gennem 50 år udvikler og gennemfører vi boligprojekter fra disponering af den rå jord til det færdige kvalitetsbyggeri.

Boligudlejning Odense siden 1965

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi en lang række moderne lejeboliger i Odense. Som en af de største, privatejede virksomheder inden for boligudlejning Odense, er størstedelen af vores ledige boliger Odense centralt placeret i byen. Som boligselskab bestræber Humlebo Gruppen sig på at kunne tilbyde boliger til alle familietyper og aldersgrupper.  Vores brede portefølje af ejendomme spænder vidt, hvilket gør det muligt at finde en boligløsning, som sikrer ethvert behov.

Som boligselskab er vi kendt for vores personlige og professionelle service inden for boligudlejning i Odense samt ejendomsadministration i Odense. På baggrund af vores mange års erfaring kender vi til de opgaver og udfordringer, der ligger heri.

Med denne viden bestræber vi os på at gøre de enkelte processer så lette som mulige for vores lejere. Vi står altid til rådighed, når det gælder boligudlejning Odense eller ejendomsadministration Odense af vores boliger.

Vores kunder siger

Professionel boligudlejning i Odense

Som professionelt boligselskab varetager vi vores ejendomsadministration og boligudlejning Odense fra vores centralt placeret hovedkontor på Klokkestøbervej 18 i Odense. Dette sikrer, at vi hurtigt kan løse en bred vifte af opgaver for vores lejere og samarbejdspartnere. Vi stræber efter en tæt dialog mellem lejer og udlejer Odense, således vi skaber den bedst mulige løsning for den enkelte. Vores brede portefølje af ejendomme gør at vores boligudlejning Odense spænder bredt. Vi har således både ældre ejendomme til leje i Odense samt lejemål i nyopførte områder såsom i Østerlunden.

Lejemål i trygge rammer

Vi ligger vægt på loyalitet og hos os er en aftale en aftale. Sådan har det været siden begyndelsen, da Vagn Rasmussen grundlagde familievirksomheden, Humlebo Gruppen, i 1965.

Siden dengang har vi sat en ære i at være vært for de mennesker, som kalder vores boliger for ”hjem”. Hos os skal de fysiske rammer være trygge, og boligudlejning Odense skal foregå med gennemsigtighed. I 2017 overdrog stifter Vagn Rasmussen virksomheden til sine to sønner, der i dag ejer Humlebo Gruppen. Siden generationsskiftet har Claus Ørtoft Rasmussen som direktør stået i spidsen for den daglige drift. Vagn Rasmussen er fortsat en aktiv del af Humlebo Gruppen som arbejdende bestyrelsesmedlem.

Et boligselskab med stærkt fundament

Sideløbende med vores virke som boligselskab, hvor vi varetager boligudlejning Odense og ejendomsadministration Odense af vores egne lejeboliger, udvikler og gennemfører vi boligprojekter fra disponering af den rå jord til det færdige kvalitetsbyggeri. Dermed er vi som udlejer Odense med igennem hele processen og har et dybdegående kendskab til de ejendomme, vi administrer. Samtidig efterlever vi, som vi har gjort i mere end 50 år, vores filosofi om, at vores boliger skal være strategisk velplacerede, rare at bo i og tage sig godt ud i bybilledet.

Dette gør os som boligselskab til en levende del af byfornyelsen, hvorfor vi udover at sætte et moderne præg på byens arkitektur også skaber nye muligheder for byens borgere gennem boligudlejning Odense. Leder du efter en udlejer Odense eller boligudlejning Odense, kan du hos Humlebo Gruppen se nærmere på vores forskelligartede lejeboliger og finde den bolig, som matcher dine behov og ønsker. Vi står til rådighed og svarer gerne på dine spørgsmål om vores ledige lejeboliger på +45 63 14 60 00 eller humlebo@humlebogruppen.dk.

Vi er stolt sponsor af

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.