Ledige lejemål på Fyn

Humlebo Gruppen har i dag over 700 lejemål Fyn til både bolig- og erhvervsleje. Vores lejemål på Fyn er primært beliggende i Odense, Svendborg, Årslev og Haarby. Fælles for alle vores lejemål Fyn er, at de er er beliggende i skønne områder, som er tæt på både byliv, indkøbsmuligheder og grønne naturområder.

Se alle vores ledige lejemål Fyn herunder.

År i boligbranchen
0 +
Lejemål på Fyn
0 +
Tilfredse lejere
0 +
Østerlunden 60A-60L

Find en ledig lejebolig Fyn hos Humlebo Gruppen

Hos Humlebo Gruppen kan du altid finde et stort udvalg af ledige lejeboliger på Fyn. Vores brede udvalg af lejeboliger på Fyn indeholder boligtyper så som rækkehuse, lejligheder og dobbelthuse, hvilket sikrer, at du altid vil have mulighed for at finde en lejebolig på Fyn, som opfylder dine behov og ønsker.

 

Vi har lejeboliger på Fyn fra 30-200 m2 med helt op til 5 værelser. Vi har således boligtyper til alle familieformer, så uanset om du bor alene, sammen med kæresten, har børn eller bor i et bofællesskab med dine venner, kan du finde din drømmebolig blandt vores ledige lejeboliger på Fyn.

Find en seniorvenlig lejebolig på Fyn

Hos Humlebo Gruppen er det også muligt at finde en seniorvenlig bolig, hvis du er ældre eller blot har visse behov, der gør at du kunne drage fordel af at bo i en lejebolig, hvor der er taget særlige behov i betragtning. Vores seniorboliger på Fyn er primært placeret i Haarby. Her kan du finde vores seniorvenlige boliger på Jonsgaardsvej, Egevej, Æblehaven, Blommehaven og Ballegaards Allé. Humlebo Gruppen har ligeledes seniorboliger i Svendborg, hvor vi har forvandlet Kogtved Søfartsskole til Kogtvedsund, hvor du finder 43 eksklusive seniorboliger.

Lejemål i Odense i Østerlunden
Ledige lejemål i Østerlunden

Bo til leje hos Humlebo Gruppen på Fyn

Humlebo Gruppen har over 50 års erfaring med professionel boligadministration på Fyn. Vi er kendt for vores personlige og professionelle tilgang til boligadministration, hvilket gør, at du kan være helt tryg ved at leje en lejebolig Fyn hos Humlebo Gruppen.

Humlebo Gruppens ejendomsportefølje består af både ældre og karakterfyldte ejendomme, samt moderne og nyopførte rækkehuse og lejligheder. Vores ledige lejeboliger Fyn fremstår altid i pæn stand ved indflytning, og skulle noget gå i stykker undervejs, sørger vi for, at det bliver udbedret hurtigst muligt. Vi har viceværtservice tilknyttet alle vores lejemål, hvilket giver vores beboere en tryg og personlig oplevelse ved at bo til leje Fyn hos Humlebo Gruppen. Har du nogen spørgsmål ved at bo til leje Fyn kan du finde svar her

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.