Ledige lejemål i Haarby

Humlebo Gruppen har i dag over 50 lejemål i Haarby. Vores lejemål i Haarby er beliggende i populære områder så som på Jonsgaardsvej, Egevej og Blommehaven. Fælles for alle vores lejemål i Haarby er, at de er beliggende tæt på både indkøbsmuligheder og grønne naturområder.

Se alle vores ledige lejemål i Haarby herunder.

Der er desværre ingen ledige lejemål i denne kategori.

År i boligbranchen
0 +
Lejemål i Haarby
0 +
Tilfredse lejere
0 +
Ejendomme Humlebo Gruppen lejebolig Haarby

Find en ledig lejebolig Haarby hos Humlebo Gruppen

Humlebo Gruppen administrerer over 100 lejeboliger Haarby. Disse lejeboliger er primært at finde på gader som Blommehaven, Æblehaven, Egevej, Jonsgaardsvej og Ballegaards Allé, som alle er hyggelige boligområder nær bymidten i Haarby. Lejeboligerne er typisk rækkehuse opført i perioden 1980-2000, og alle fremstår flotte og velholdte. Lejeboligerne istandsættes løbende ved fraflytninger, hvilket sikrer, at lejeboligernes stand holdes nutidig og fremstår pæne. De fleste lejeboliger Haarby har carport, skur samt hyggelig have med flisebelagt terrasse.

Bo i lejebolig Haarby i skønne omgivelser

Haarby er en velfungerende by med omkring 2.500 indbyggere. Der er gode transportmuligheder fra Haarby med bus til både Assens og Odense. Byen er omgivet af fjorde, skove og strand. Byen har deres egen fritidshavn, Nabben, flotte parker og et å-system med tilstødende søer, som harmonisk binder det grønne miljø og den velholdte by sammen. Haarby er med sit fantastiske naboskab og foreningsliv et naturligt sted at finde sin nye seniorbolig. Humlebo Gruppen administrerer over 100 lejemål i Haarby, som primært udlejes som seniorboliger.

Ejendomme Humlebo Gruppen
Ejendomme tilhørende Humlebo Gruppen på Egevej i Haarby

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Haarby?

Ønsker du at blive skrevet op til en lejebolig Haarby, bedes du kontakte os på 63146000 eller sende os en mail med dit fulde navn, nuværende adresse, telefonnummer samt hvornår du er interesseret i at kunne overtage din nye lejebolig Haarby. Du vil altid beholde din plads på ventelisten, men vi skelner mellem, hvorvidt du er aktiv eller passiv boligsøgende. Kontakt os på 63146000, hvis du ønsker at høre mere om vores venteliste-politik. Derudover vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejeboliger Haarby op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.