Ledige lejemål i Svendborg

Humlebo Gruppen har i dag over 100 lejemål i Svendborg. Vores lejemål i Svendborg er primært beliggende i Svendborg midtby i populære områder så som Vestergade, Møllergade og på Torvet. Fælles for alle vores lejemål i Svendborg er, at de er beliggende tæt på både byliv, indkøbsmuligheder og natur.

Se alle vores ledige lejemål i Svendborg herunder.

År i boligbranchen
0 +
Lejemål i Svendborg
0 +
Tilfredse lejere
0 +
Lejebolig Svendborg

Find en ledig lejebolig Svendborg hos Humlebo Gruppen

Hos Humlebo Gruppen har vi over 80 lejeboliger Svendborg, hvorfor det altid vil være muligt, at finde den lejebolig Svendborg, som opfylder dine behov og ønsker. Find din nye lejebolig Svendborg blandt vores ledige lejemål. Vi anbefaler at du holder ekstra godt øje lige omkring den første i hver måned, da der er her vi modtager flest opsigelser. Derudover er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 63146000 for at høre, om der skulle være en ledig lejebolig Svendborg på vej.

Seniorbolig i Svendborg på Kogtvedsund

Humlebo Gruppen opfører 43 seniorboliger Svendborg i det, der tidligere var Kogtved Søfartsskole. Ejendommen omdøbes til Kogtvedsund, for at markere dens nye formål som seniorboliger. Dette er Humlebo Gruppens første projekt med opførelse af seniorboliger. Seniorboligerne opføres som lejeboliger Svendborg og det forventes at de er indflytningsklar i efteråret 2023.

 

Læs mere om de nye seniorboliger og ansøg om en bolig på www.kogtvedsund.dk.

Eksklusive seniorboliger på Kogtvedsund i Svendborg
Ledige lejemål i Østerlunden

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Svendborg?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores lejeboliger Svendborg. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejemål op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.