Ledige erhvervslejemål på Fyn

Humlebo Gruppen har erhvervslejemål i både Odense og Svendborg. Vores erhvervslejemål i Odense og Svendborg varierer i størrelse og beliggenhed. Uanset om du er på udkig efter en frisørsalon, et kontormiljø, en butik eller noget helt fjerde, finder du det hos Humlebo Gruppen.

Se alle vores ledige erhvervslejemål på Fyn herunder.

År i boligbranchen
0 +
Erhvervslejemål på Fyn
0 +
Tilfredse lejere
0 +
Erhvervslejemål på Klokkestøbervej18 i Odense M

Et bredt udvalg af erhvervslejemål på Fyn

Hos Humlebo Gruppen har vi et stort portefølje af erhvervslejemål på Fyn. Vi har erhvervslejemål, der dækker alle behov inden for erhverv. Dette inkluderer erhvervslejemål til butikslokaler, kontorlokaler samt erhvervslokaler med industrikøkken til fx. restauranter. 

Erhvervslejemål i Odense med uanede muligheder

Som Danmarks 3. største by og med en placering i midten af Danmark er Odense et optimalt sted at drive virksomhed med erhvervslejemål Odense. Her er der gode transportmuligheder – både privat og offentligt – for både medarbejdere og dine kunder. Odense er desuden en by med et rigt kultur- og foreningsliv og er ikke mindst en af Danmarks førende uddannelsesbyer. Dermed er Odense en by, hvor du med erhvervslejemål Odense kan finde kvalificeret arbejdskraft og hvor du har rig mulighed for at afsætte dine varer eller tjenesteydelser.

Ejendomme Humlebo Gruppen

Erhvervslejemål i Svendborg med gode transportmuligheder

Svendborg er en yderst charmerende havneby på Sydfyn. Byens små gader og stræder giver karakter og identitet til byens handelsliv. I løbet af de seneste år har Svendborg oplevet en massiv tilflytning fra Sjælland og København, og handelslivet er som følge deraf opblomstret. Med et erhvervslejemål Svendborg er der således rig mulighed for at finde kvalificeret arbejdskraft og du har rig mulighed for at afsætte dine varer eller tjenesteydelser. Svendborg ligger tæt på motorvejen til Odense og resten af landet, hvorfor der er yderst gode transportmuligheder – både privat og offentligt – for både medarbejdere og dine kunder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.