Projekter

Humlebo Gruppens mission er at skabe nye, moderne og funktionelle boliger i høj kvalitet. Vi leverer det enkelte byggeri fuldt nøglefærdigt, klar til indflytning.

Igangværende projekter

Lækre rækkehuse og lejligheder,
Sommerfuglen, 5792 Årslev

Kogtvedsund,
Fra søfartsskole til 43 seniorboliger

Kochsgade i Odense,
19 lækre nye 2-værelses lejligheder

Thurø,
Eriksholmsvej

Vores kunder siger

Attraktive kvalitetsboliger

I Humlebo Gruppen skaber vi kvalitetsboliger, så vi kan tilbyde dig et attraktivt hjem bygget af de bedste materialer og med en central beliggenhed. Vores byggeprojekter spænder vidt fra rækkehuse og dobbelthuse til ejerlejligheder og andelsboliger, hvorfor du har rig mulighed for at vælge den boligløsning, som matcher dine behov. Fælles for alle vores boligprojekter er et stort fokus på kvalitet lige fra valget af materialer til arbejdets udførelse, så du er sikret et hjem med lang levetid.

Referencebillede: Østerlunden i Odense C

Brugbare udearealer

Vi har et skarpt blik for udendørsdetaljer i vores byggerier, da vi går op i at skabe udearealer, som indbyder til bevægelse, hyggeligt samvær og rekreation. De attraktive arealer er både at finde ved boligens indgang samt ved de grønne områder, som i hverdagen giver dig mulighed for at opleve naturen på tæt hold og få frisk luft.

Hermed får du fornyet energi og et afbræk fra hverdagens travlhed og støj. Vores moderne boliger er indrettet således, at du får smarte løsninger og en god brugsværdi, hvorfor du kan udnytte dit hjem til fulde. Den lækre finish er en gennemgående faktor uanset boligtype og størrelse, hvilket sikrer dig et stilrent hjem med stort lysindfald.

Referencebillede: Cortex Park Vest 5-9 i Odense M

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.