Pier 3 i Korsør

Projektbyggeri på Pier 3 i Korsør

Ved de gamle færgelejer på havnen i Korsør har vi opført 84 luksuslejligheder, som alle har panoramaudsigt til Storebæltsbroen, havnen og Korsør by. De flotte lejligheder har udover store terrasser også elevator samt tilhørende parkeringsplads, og så er der vaskemaskine og tørretumbler samt smukke, lakerede trægulve. Byggeriets mørke facade skaber kontrast til de stilrene altaner i glas og metal, og så er det arkitektoniske bygningsværk blevet præmieret af Slagelse Kommune.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Åbrinken, Odense SØ

Næste projekt

Jens Martin Knudsensvej, Haslev

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.