Carl Lunds Vej er et afsluttet projekt for Humlebo Gruppen

Projektbyggeri på Carl Lunds Vej i Odense C

I Hr. Møllers Villaby i den gamle del af Skibhuskvarteret, har vi opført 15 attraktive rækkehuse i to plan. Boligerne er fordelt på fem blokke og er velegnede som familieboliger. Den centrale placering tæt ved skole, indkøb, offentlig transport og den korte afstand til centrum gør det muligt at tage del i det summende byliv som restauranter, shopping og en bred vifte af kulturtilbud.

Boligerne har egen terrasse og er omkranset af grønne fællesarealer, som indbyder til leg, bevægelse og rekreation. Fælles for de store, lyse rum er brugen af kvalitetsmaterialer, og så er der gulvvarme i alle rum. Derudover har boligerne store vinduespartier, vaskefaciliteter samt indbyggede skabe med skydelåger.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Johannes Rosendahl Parken, Odense N

Næste projekt

Åbrinken, Odense SØ

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.