Åbrinken

Projektbyggeri i Åbrinken i Odense

Efter at have frastykket og i samarbejde med Odense Kommune planlagt Avlskovgaards tilhørende landbrugsjord til boligformål blev Åbrinken den nye adresse i det attraktive boligområde. Området er opdelt i to, således den ene del indeholder tæt, lav bebyggelse, og det andet areal inkluderer 66 villaer. I det første område har vi projekteret og opført 44 huse som dobbelthuse, hvor kvalitetsmaterialer og store, sprossede vinduespartier præger det stilrene byggeri. Dertil er gulvvarme i alle rum og moderne faciliteter med til at giver boligerne deres høje kvalitet.

I udstykningen af de 66 byggegrunde har vi især har lagt vægt på grønne områder og stisystemer, hvilket giver god plads mellem vængerne og ligeledes skaber udearealer med plads til leg og bevægelse. Den naturskønne beliggenhed ned til Lindved Å og det omkringliggende område er anlagt rekreativt med stisystemer, hvilket i høj grad gør det muligt at nyde det smukke område.

Humlebo Gruppen administrerer ikke længere boligerne på Åbrinken.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Carl Lunds Vej, Odense C

Næste projekt

Pier 3, Korsør Havn

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.