Rækkehus til leje Odense

Leder du efter et nyt rækkehus i Odense? Hos Humlebo Gruppen tilbyder vi en bred portefølje af lejeboliger i Odense. Du finder derfor både lejligheder såvel som rækkehuse i forskellige prisklasser blandt vores boliger. Vi tilbyder boliger i Odense, der passer til enhver familietype og ethvert behov. Du kan være helt sikker på at finde den bolig eller det rækkehus til leje i Odense eller omegn, som matcher det, du søger. Vi har desværre ikke nogen ledige rækkehuse i Odense i øjeblikket. Vi har dog mange andre ledige boliger, som du kan udforske herunder.

Et væld af muligheder for rækkehus til leje i Odense

Ejendomsporteføljen hos Humlebo Gruppen består af en blanding af ældre lejeboliger i Odense samt mere moderne boligløsninger. Hermed kan vi tilbyde noget for enhver smag. Ligeledes tilbyder vi foruden rækkehuse i Odense også lejemål i Svendborg og Haarby samt nogle enkelte i Haslev og Kerteminde. Søger du en lejlighed eller et rækkehus til leje i Odense, så kan du finde den rette boligløsning hos os. Vores rækkehuse, som ligger spredt over hele Fyn, byder på moderne planløsninger og grønne områder. Nogle af vores rækkehuse i Østerlunden er også egnet som studieboliger.

Hos Humlebo Gruppen er vi også i gang med at opføre nye rækkehuse i Årslev. Derudover tilbyder vi en del rækkehuse i Haarby, der primært egner sig som seniorboliger. Leder du efter et rækkehus i Odense eller i Haarby, kan du finde din nye bolig hos os. Måske er du på udkig efter en anden boligtype i Odense. Uanset hvad du kigger efter, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige lejlighed til leje i Odense og omegn.

Rækkehus i flere størrelser

Størrelsen på vores rækkehuse til leje i Odense og omegn varierer fra bolig til bolig, hvorved der er noget til enhver familie og aldersgruppe. Derfor er vores rækkehuse også indrettet sådan, at de passer til de fleste familietyper. Nogle af vores rækkehuse i Odense er mindre og billigere, hvilket gør dem perfekte til studerende. Andre af vores boliger i Odense mere plads og en rumfordeling, der giver god plads til familielivet. I Haarby er rækkehusene i et plan og med tilhørende carport. Fælles for alle rækkehuse i Odense og omegn er, at de som udgangspunkt er med tilhørende privat have. Typisk er der også en terrasse og er rækkehuset i 2 plan, vil der på førstesalen ofte være altan. Der er således både boliger og rækkehuse i Odense til ethvert behov i vores boligportefølje.

Find dit rækkehus på Fyn hos Humlebo Gruppen

Vi tilbyder rækkehuse til leje i Odense og omegn på mellem 33-130 kvm med op til 4 værelser. Uanset om du vælger bolig eller rækkehus i Odense, Haarby eller Svendborg, er du garanteret en vedligeholdt bolig i kvalitetsmaterialer. Ligeledes er der fra hver bolig i Odense kort til både centrum og grønne områder.

Lyder bolig til leje i Odense som noget for dig? Læs mere om vores ledige lejemål Odense og book en fremvisning af det rækkehus til leje i Odense, der passer perfekt til dig.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.