Ledige lejligheder Odense

Er du på udkig efter ledige lejligheder i Odense? Hos Humlebo Gruppen skaber vi kvalitetslejligheder med en central placering i Odense C. Vores ledige lejligheder Odense er bygget af de bedste materialer og med moderne omgivelser, hvor der er plads til alle. Uanset dine ønsker til din næste lejlighed i Odense, så finder du det rette lejemål blandt vores ledige boliger.

Ledige lejligheder i Odense til ethvert behov

Hos Humlebo Gruppen tilbyder vi en stor portefølje af Odense lejligheder, der således byder på lidt af hvert. Vores lejligheder passer til en bred vifte af forskellige familietyper og aldersgrupper såsom både seniorer, singler, børnefamilier og studerende. Derfor finder du blandt vores ledige lejeboliger i Odense også lejligheder i forskellige prisklasser, størrelser og beliggenheder. Derved kan vi sikre at du kan finde den optimale boligløsning til lige netop dig og dit behov. Vores mange forskelligartede lejligheder Odense gør, at vi altid har den rette lejlighed til leje i Odense til dig.

Fælles for alle ledige lejligheder i Odense er den gode placering, hvorfra der er kort til grønne, naturskønne områder. Ligeledes er du med en Humlebo Gruppen lejlighed i Odense også garanteret en vedligeholdt lejlighed med en god rumfordeling. Til langt de fleste af vores ledige lejemål i Odense er der også en fælles have. Her har du rig mulighed for både at nyde vejret, grille og tørre tøj. Desuden er der sjældent langt til en af byens mange parker fra en af vores ledige lejeboliger i Odense.

Vores ledige lejeboliger i Odense er altid istandsatte, så de er helt klar til indflytning. Boligerne byder på lyse rum i lækre kvalitetsmaterialer. Du kan være helt sikker på, at alt er i top, når du vælger en lejlighed i Odense fra Humlebo Gruppen.

Ledige lejeboliger i Odense hos Humlebo Gruppen

Hos Humlebo Gruppens ledige lejligheder er der tænkt nøje over indretning, materialer og placering. Blandt vores ledige lejeboliger i Odense finder du en blanding af nyopførte, moderne lejemål og boliger med masser af charme. Du kan derfor være helt sikker på at finde en lejlighed blandt vores Odense lejligheder, der passer perfekt til dig.

Leder du efter en ny lejlighed i Odense, der passer til lige netop dig og din familie? Tag et kig på vores ledige lejligheder i Odense og se, om ikke en af dem falder i din smag. Se udvalget af ledige lejemål og book en fremvisning af den lejlighed, der passer til dig.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.