Ledige lejeboliger i Odense

Humlebo Gruppen har i dag over 500 lejemål i Odense. Vores lejemål i Odense er primært beliggende i Odense C i populære områder så som Vestergade, Skibhusvej og Dronningensgade. Fælles for alle vores lejemål i Odense er, at de er beliggende tæt på både byliv, indkøbsmuligheder og grønne naturområder.

Se alle vores ledige lejeboliger i Odense herunder.

År i boligbranchen
0 +
Lejemål i Odense
0 +
Tilfredse lejere
0 +
Østerlunden 60A-60L

Vi har også ledige lejeboliger i Odense til dig

Vores brede portefølje af ledige boliger i Odense inkluderer alt fra rækkehuse til lejligheder. Dette giver dig rig mulighed for at vælge en bolig blandt vores mange ledige lejeboliger i Odense, som matcher dine behov og ønsker. Dette gælder, uanset om du søger en bolig blandt ledige lejligheder i Odense eller ledige rækkehuse i Odense.
Vores ledige lejeboliger i Odense er alle lyse, tidløse byggerier af høj kvalitet, som med store, åbne vinduespartier sikrer naturligt lys og et stilrent udtryk. Vi benytter os af de bedste materialer og har fokus på energirigtige løsninger og attraktive udendørsarealer. Dermed er vores ledige lejeboliger i Odense tilpasset en bred vifte af familietyper og aldersgrupper som studerende, børnefamilier og singler. Vores portefølje inkluderer en række forskellige størrelser, beliggenheder og prisniveauer, således du er sikret den optimale boligløsning for dig.

Ledige lejeboliger i Odense til ethvert behov

Fælles for vores ledige lejeboliger i Odense er en central placering i byen. Dette sikrer, at du i cykel- og gåafstand, kan deltage i det sprudlende og attraktive byliv. Her kan du nyde de mange restauranter, caféer og shopping samt udnytte en bred vifte af byens kulturtilbud. Alternativt kan du bruge byens grønne områder og fællesarealer, som indbyder til leg, bevægelse og rekreation. Fra vores ledige lejeboliger i Odense er der kort afstand til offentlig transport. Der er desuden kort til skoler, daginstitutioner og indkøb fra alle vores ledige lejeboliger i Odense.

Udover den attraktive placering er alle vores ledige boliger istandsatte, så de fremstår indflytningsklar. Dette sikrer en lejebolig, som lever op til alle håndværksmæssige krav, hvilket gør indflytningen så let som mulig. Dermed er du og din familie sikret de optimale forhold, så I kan føle jer trygge i jeres nye bolig.

Lejemål i Odense i Østerlunden
Humlebo Gruppens nybyggede ejendom i Østerlunden i Odense C

Hør mere om vores ledige lejeboliger i Odense

Er du på udkig efter en af vores ledige lejeboliger i Odense eller ledige rækkehuse i Odense, kan du se alle vores ledige lejeboliger i Odense her. Trykker du ind på den enkelte, ledige lejebolig, kan du læse mere om detaljerne om udlejningen. Samtidig er det muligt at se billeder af de ledige lejeboliger i Odense, således du kan danne dig et indtryk af lejeboligens størrelse og ruminddeling.

Har du fundet din nye bolig blandt vores ledige lejeboliger i Odense, kan du kontakte os på humlebo@humlebogruppen.dk. Ligeledes kan du booke en fremvisning af en eller flere af vores attraktive lejeboliger og let finde din lejebolig i Odense. Udfyld blot vores booking-formular på de pågældende lejemålssider. 

OBS: Vi gør opmærksom på, at vi kun samarbejder med BoligPortalen.dk. Vores ledige lejemål kan derfor kun tilgås via BoligPortalen.dk og vores egen hjemmeside. Såfremt andre boligportaler fremviser Humlebo Gruppens boligopslag uden vores tilladelse, fraskriver vi os alt ansvar vedrørende ukorrekte oplysninger.

Bo til leje hos Humlebo Gruppen

Humlebo Gruppen har over 50 års erfaring med professionel boligadministration. Vi er kendt for vores personlige og professionelle tilgang til boligadministration, hvilket gør, at du kan være helt tryg ved at leje en lejebolig Odense hos Humlebo Gruppen.

Humlebo Gruppens ejendomsportefølje består af både ældre og karakterfyldte ejendomme, samt moderne og nyopførte rækkehuse og lejligheder. Vores ledige lejeboliger Odense fremstår altid i pæn stand ved indflytning, og skulle noget gå i stykker undervejs, sørger vi for, at det bliver udbedret hurtigst muligt. Vi har viceværtservice tilknyttet alle vores lejemål, hvilket giver vores beboere en tryg og personlig oplevelse ved at bo til leje Odense hos Humlebo Gruppen. Har du nogen spørgsmål ved at bo til leje Odense kan du finde svar her

Ledige lejemål i Østerlunden

Find din lejlighed Odense hos Humlebo Gruppen

Som Danmarks 3. største by er Odense i rivende udvikling. Flere arbejdspladser tiltrækker tilflyttere, hvilket er med til at styrke Odense som en storby. Den store andel af nye tilflyttere til Odense kræver flere boliger, hvorfor der skyder flere og flere nye ejendomme op rundt omkring i Odense. Humlebo Gruppens store og brede portefølje af ejendomme i Odense indeholder nybyggede lejeboliger såsom Østerlunden, men også ældre og charmerende ejendomme, som indeholder lejligheder med smukke, herskabelige detaljer. Find din nye lejlighed Odense blandt vores ledige lejeboliger i Odense.

Humlebo Gruppen bidrager til byudviklingen i Odense

Udover vores virke som boligudlejningsselskab i Odense, er Humlebo Gruppen også en aktiv del af byudviklingen i Odense. Det betyder at vi istandsætter vores nuværende lejemål, så de følger med tiden og altid møder vores høje standard for, hvordan vi ønsker vores lejemål skal tage sig ud. Derudover opfører vi løbende nye ejendomme i hjertet af Odense, heriblandt vores nuværende projekt i Odense C, hvor vi opfører 19 nye lejligheder Odense på hjørnet af Kochsgade og Mågevej.

Odense som uddannelsesby

Med adskillige uddannelsesinstitutioner, er Odense en af de førende uddannelsesbyer i Danmark. Heriblandt kan nævnes SDU Syddansk Universitet, Syddansk Erhvervsskole og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Med en lejlighed Odense hos Humlebo Gruppen er du altid i cykelafstand til alle Odenses uddannelsesinstitutioner.

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejlighed Odense?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores ledige lejeboliger i Odense. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi ofte lægger nye ledige lejemål op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.