Ledigt lejemål

Flot 3-værelses lejlighed i Østerlunden

Om lejemålet

Nu udlejes denne lækre 3-værelses lejlighed på 77 m2 i Østerlunden.

Lejligheden indeholder en rummelig entré med garderobeskabe. Fra entréen er der adgang til de to værelser, som begge har indbyggede skabe. Det flotte køkken med ovn, kogeplade, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine er i åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til den dejlige altan. Badeværelset indeholder bruseniche samt vaskesøjle.

Lejligheden er nyopført og der er gulvvarme overalt. Der hører desuden et depotrum med til lejligheden.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.