Ledige lejemål i Broby

Humlebo Gruppen har i dag omkring 20 lejemål i Broby. Vores lejemål i Broby er beliggende på Kohavegyden, hvilket er en god og central beliggenhed i Broby. Fælles for alle vores lejemål i Broby er, at de er beliggende tæt på både indkøbsmuligheder og grønne naturområder.

Se alle vores ledige lejemål i Broby herunder.

Der er desværre ingen ledige lejemål i denne kategori.

År i boligbranchen
0 +
Lejemål i Broby
0 +
Tilfredse lejere
0 +
Ejendomme Humlebo Gruppen lejebolig Broby

Find en ledig lejebolig Broby hos Humlebo Gruppen

Hos Humlebo Gruppen har vi 18 lejeboliger i Broby, hvorfor det ofte vil være muligt, at finde den lejebolig Broby, som opfylder dine behov og ønsker. Vores udvalg af lejeboliger i Broby indeholder primært rækkehuse, som opfylder alle behov og ønsker.

Humlebo Gruppens lejeboliger Broby er at finde på Kohavegyden, som er et hyggeligt boligområde i midten i Broby. De rødstensbyggede lejemål er alle på 86 kvm. Til lejemålene hører desuden carport, skur samt en hyggelig baghave med flisebelagt terrasse. Lejeboligerne istandsættes løbende ved fraflytninger, hvilket sikrer, at lejeboligernes stand holdes nutidig og fremstår pæne.

Bo i lejebolig Broby i skønne omgivelser

Brobyer en velfungerende by med omkring 6.000 indbyggere. Med kun 900 meter til offentlig transport og indkøbsmuligheder, er der gode transportmuligheder fra og til Broby med bus til både Assens og Odense. I Broby er der desuden både en bager, flere indkøbsmuligheder, kirke, efterskole, forsamlingshus og meget mere. Byen er omgivet af grønne skove og mindre vandområder. Broby er med sit fantastiske naboskab og foreningsliv et naturligt sted at finde sin nye seniorbolig. Humlebo Gruppen administrerer 18 lejemål i Broby by, som primært udlejes som seniorboliger.

Ejendomme tilhørende Humlebo Gruppen på Egevej i Haarby
Ledige lejemål i Østerlunden

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Broby?

Ønsker du at blive skrevet op til en lejebolig Broby, bedes du kontakte os på 63146000 eller sende os en mail med dit fulde navn, nuværende adresse, telefonnummer samt hvornår du er interesseret i at kunne overtage din nye lejebolig Broby. Du vil altid beholde din plads på ventelisten, men vi skelner mellem, hvorvidt du er aktiv eller passiv boligsøgende. Kontakt os på 63146000, hvis du ønsker at høre mere om vores venteliste-politik. Derudover vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejebolig Broby op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.