Ledige erhvervslejemål på Fyn

Humlebo Gruppen har i dag over 700 lejemål Fyn til både bolig- og erhvervsleje. Vores lejemål på Fyn er primært beliggende i Odense, Svendborg, Årslev og Haarby. Fælles for alle vores lejemål Fyn er, at de er er beliggende i skønne områder, som er tæt på både byliv, indkøbsmuligheder og grønne naturområder.

Se alle vores ledige erhvervslejemål på Fyn herunder.

0 +
År i boligbranchen
0 +
Erhvervslejemål på Fyn
0 +
Tilfredse lejere
Erhvervslejemål på Klokkestøbervej18 i Odense M

Et bredt udvalg af erhvervslejemål på Fyn

Hos Humlebo Gruppen har vi et stort portefølje af erhvervslejemål på Fyn. Vi har erhvervslejemål, der dækker alle behov inden for erhverv. Dette inkluderer erhvervslejemål til butikslokaler, kontorlokaler samt erhvervslokaler med industrikøkken til fx. restauranter. 

Erhvervslejemål i Odense med uanede muligheder

Som Danmarks 3. største by og med en placering i midten af Danmark er Odense et optimalt sted at drive virksomhed med erhvervslejemål Odense. Her er der gode transportmuligheder – både privat og offentligt – for både medarbejdere og dine kunder. Odense er desuden en by med et rigt kultur- og foreningsliv og er ikke mindst en af Danmarks førende uddannelsesbyer. Dermed er Odense en by, hvor du med erhvervslejemål Odense kan finde kvalificeret arbejdskraft og hvor du har rig mulighed for at afsætte dine varer eller tjenesteydelser.

Ejendomme Humlebo Gruppen

Erhvervslejemål i Svendborg med gode transportmuligheder

Svendborg er en yderst charmerende havneby på Sydfyn. Byens små gader og stræder giver karakter og identitet til byens handelsliv. I løbet af de seneste år har Svendborg oplevet en massiv tilflytning fra Sjælland og København, og handelslivet er som følge deraf opblomstret. Med et erhvervslejemål Svendborg er der således rig mulighed for at finde kvalificeret arbejdskraft og du har rig mulighed for at afsætte dine varer eller tjenesteydelser. Svendborg ligger tæt på motorvejen til Odense og resten af landet, hvorfor der er yderst gode transportmuligheder – både privat og offentligt – for både medarbejdere og dine kunder.

OPLEV DE EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER PÅ KOGTVEDSUND!

Lørdag d. 7. oktober kl. 11:00-13:00 holder vi, i samarbejde med Unni Estates, åbent hus på Kogtvedsund. Kom forbi og hør mere om de fantastiske seniorboliger over en lækker kop kaffe. Vi glæder os til at vise dig rundt på den fantastiske ejendom, som har den skønneste førsteparketsudsigt over Svendborgsund.

Vi glæder os til at se dig!

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.