Ledigt lejemål

Erhvervslejemål på 187 kvm udlejes i Odense M

Om lejemålet

Meget nydelig og regulær kontorbygning på i alt 187 m².

Beliggende i veludbygget erhvervsområde i Odense M, tæt på Ringvejen og Ørbækvej, og hermed tilkørsel til motorvejen over Fyn. Beliggende tæt på bl.a. Rosengårdscenteret og Syddansk universitet

Selve lejemålet er beliggende i selvstændig nydelig bygning. Lejemålet er indrettet med lille entré, nydeligt større højloftet fællesrum med lidt kontorer m.m., samt adgang til 6 selvstændige kontorer, hvor de 3 af dem let kan benyttes af 2 mand. Herudover er der lille thekøkken samt toilet.

Meget nydelige kontorer med lyddæmpende lofter og i øvrigt holdt meget i sort og hvidt.

Der er god tyverimæssig sikring med rullegitter for døren.

Der hører 4 p-pladser til lejemålet, foruden at der er mulighed for at benytte øvrige p-arealer på matriklen uden særskilt dispositionsret.

Kan blive disponibelt med kort varsel.

 

Se mere på www.nordicals.dk

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.