Østerlunden i Odense C er et afsluttet projekt for Humlebo Gruppen

Projektbyggeri i Østerlunden, Odense C

Med sin centrale beliggenhed i området omkring Østerbro, Langelandsgade og Lollandsgade er Østerlunden med sine 466 boliger placeret tæt på by og grønne arealer. Boligerne i Østerlunden fordeler sig over rækkehuse, lejligheder og ungdomsboliger af forskellig størrelsesmæssig karakter. Østerlunden lejligheder er opført i karreer på op til fem etager med tilhørende fælles haverum og udsigt over Østerbro.

De små, men vigtige detaljer er også at finde udvendigt, hvor selve byggeriet og de arkitektoniske valg på tværs af alle boligtyper skaber et farvemæssigt samspil og en sammenhæng, hvilket sikrer et varieret, moderne udtryk og mangfoldighed i bybilledet. Kontrasten mellem brugen af både lyse og mørke mursten tilfører ejendommen liv, og så sikrer det sorte træværk og de antracitgrå vinduesrammer et unikt og moderne byggeri.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Jens Martin Knudsensvej, Haslev

Næste projekt

Bispevej, København NV

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.