19 nye lejeboliger på
Kochsgade 79

På hjørnet af Kochsgade og Damhusvej i Odense opfører Humlebo Gruppen 19 lejeboliger omkring den eksisterende ejendom, Kochsgade 79. Den eksisterende ejendom bliver integreret med de nye gennem facadeudtrykket. Boligerne er indflytningsklar fra d. 1. november 2023.

Ønsker du at leje en bolig kan du kontakte os på:

2-VÆRELSES LEJLIGHEDER I ÉT PLAN

BOLIGTYPE A-B

72-75 m2

Husleje 7.550 kr./md.

BOLIGTYPE C

50 m2

Husleje 5.350 kr./md.

UDLEJET!

BOLIGTYPE D

54 m2

5.825 kr./md.

UDLEJET!

Lækre nye 2-værelses lejligheder på Kochsgade i Odense

På hjørnet af Kochsgade og Damhusvej i Odense opfører Humlebo Gruppen 19 lejeboliger omkring den eksisterende ejendom, Kochsgade 79. Den eksisterende ejendom bliver integreret med de nye gennem facadeudtrykket.

Boligerne indeholder entré med garderobeopbevaring samt et eksklusivt indrettet flisebadeværelse med stort rainshower bruserhoved, væghængt toilet, lækkert skabsmiljø og vaskemaskine/tørretumbler. Køkkenerne er indrettet med moderne hvide HTH-køkkener – naturligvis med alle hårde hvidevarer. Fra den dejlige og meget rummelige stue er der for lejlighederne i stueetagen udgang til en lille terrasse, hvor du kan have et lille cafébord stående og nyde solen efter en lang dag. I lejlighederne på førstesalen er der i stuen en trappe op til det rummelige soveværelse, hvor der er installeret faste HTH garderobeskabe samt skrivebord, som udnytter pladsen optimalt.

Boligerne forventes at stå indflytningsklar d. 1. november 2023. Udlejningen er allerede startet så skynd dig at kontakte os, hvis du skal nå at have fingrene i en af de 19 eftertragtede lejligheder.

2-VÆRELSES LEJLIGHEDER I TO PLAN

BOLIGTYPE E

80 m2

Boligtype E på Kochsgade 79

Husleje 7.995 kr./md.

BOLIGTYPE F

86 m2

Boligtype F på Kochsgade 79

Husleje 8.495 kr./md.

Bo til leje på Kochsgade i Odense

Kochsgade Odense er en fantastisk beliggenhed for din næste lejlighed. Beliggende i hjertet af Odense lige op og ned af det hyggelige Skibhuskvarter, er Kochsgade Odense et livligt og charmerende kvarter, der tilbyder en unik blanding af historie, kultur og moderne livsstil. Beliggende nær Odense Havn og tæt på byens centrum er Skibhuskvarteret en populær destination for både beboere og besøgende.

Humlebo Gruppens nyopførte lejligheder Kochsgade Odense byder på et bredt udvalg af lejligheder til ethvert behov og enhver smag. Med flere forskellige planløsninge i både ét og to plan, kan du uden tvivl finde din drømmebolig blandt vores lejligheder Kochsgade Odense.

Ønsker du at leje en bolig kan du kontakte os på:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.