19 nye lejeboliger på
Kochsgade 79

På hjørnet af Kochsgade og Mågevej opfører Humlebo Gruppen 19 lejeboliger omkring den eksisterende ejendom, Kochsgade 79. Den eksisterende ejendom bliver integreret med de nye gennem facadeudtrykket.

Forventes indflytningsklar ultimo 2023.

Kochsgade 79 visualisering

Om boligerne

Omkring en eksisterende ejendom, opfører Humlebo Gruppen en 2 nye bygninger, henholdsvis bygning 1 og 3. Alle 3 bygninger, både de nyetablerede og den eksisterende, får et ensartet facadeudtryk.

 

Bygning 1 og 3 kommer til at indeholde 4 2-værelses lejligheder i stueplan på 68-72 m2. Derudover bygges der 6 2-værelses lejligheder på 70-76 m2 i to plan på førstesalen og tagetagen. Indgangen til lejlighederne på førstesalen sker fra gårdrummet via en udvendig trappe, hvor der på indgangsrepoet er mulighed for at have et mindre cafébord stående.

 

Bygning 4 opføres i samme stil som resten af ejendommene. I stueplan bygges der 4 2-værelses lejligheder på 46-72 m2. Derudover bygges der 5 2-værelses lejligheder på 70-77 m2 i to plan på førstesalen og tagetagen. Indgangen til lejlighederne på førstesalen sker fra gårdrummet via en udvendig trappe, hvor der på indgangsrepoet er mulighed for at have et mindre cafébord stående.

Plantegninger

Bygning 1-3

10 lejeboliger

Bygning 4

9 lejeboliger

OBS: Det er endnu ikke muligt at skrive sig op til boligerne.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.