38 nye rækkehuse på Eriksholmsvej, Thurø

Humlebo Gruppen opfører 38 boliger på naturskønne Thurø, som skal danne rammerne om et nyt bofællesskab på tværs af generationer.

Thurø Eriksholmsvej

Specifikationer

 • Boligtyper

  Boligerne opføres som 3-værelses og 4-værelses boliger, hvoraf nogle boligtyper er i 2 plan.

 • Altan

  Alle boliger er udstyret med altan og/eller terrasse.

 • Depotrum

  Alle boliger har eget skur, som er placeret nær indgangen til boligen.

 • Parkering

  Alle boliger har egen parkeringsplads i direkte forbindelse med boligen. Derudover har de fleste boligtyper overdækket cykelparkering.

 • Fællesarealer

  Rekreative områder til sport, leg og ophold.

Boligtyper

Boligtype 1

4-værelses i 2 plan
120 m2

Boligtype 2

3-værelses i 1 plan
111 m2

Boligtype 3

3-værelses i 1 plan
90 m2

Boligtype 4

3-værelses i 1 plan
71 m2

Fælleshus

2 gæsteværelser + festlokale
130 m2

Projektbillede af Humlebo Gruppens projekt på Thurø

Initiativgruppen bag det nye bofællesskab på Thurø

Idéen bag projektet kom oprindeligt fra en initiativgruppe, som ønskede at starte et nyt bofællesskab på Thurø. Humlebo Gruppen er derfor gået ind i projektet og samarbejder i dag med initiativgruppen omkring projektets udformning og opførelsen af de 38 boliger.  Initiativgruppen har valgt at oprette bofællesskabet som et aldersblandet bofællesskab for at øge fællesskab, iderigdom, synergi, tryghed og glæde blandt beboerne.

Et bofællesskab på tværs af generationer

Det nye bofællesskab på Thurø henvender sig til børnefamilier såvel som seniorer. For at fællesskabet kan trives, er det vigtigt at beboerne har respekt og forståelse for hinanden på tværs af generationer. Projektet bygger på initiativgruppens grønne værdigrundlag – både socialt og energimæssigt.

Venteliste

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.

Det er stadig muligt at skrive sig på ventelisten, men vi gør opmærksom på, at tidshorisonten på det færdig projekt på nuværende tidspunkt ikke er fastlagt. Ønsker du at blive en del af det nye bofællesskab på Thurø, bedes du skrive dig på vores venteliste ved at udfylde denne formular. Fremover vil du modtage e-mails vedrørende byggeriets fremdrift og lignende. 

Hvilken boligtype ønsker du at skrive dig op til?
Hvilken boligtype ønsker du at skrive dig op til?

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.