Jens Martin Knudsens Vej er et afsluttet projekt for Humlebo Gruppen

Projektbyggeri på Jens Martin Knudsens Vej i Haslev

På Sydsjælland har vi i Haslev opført et attraktivt område med 64 boliger, som består af ejerlejligheder, andelsboliger og rækkehuse, hvor sidstnævnte sælges som ejerboliger. Alle boligtyperne er opført i kvalitetsmaterialer og med store vinduespartier, hvilket sikrer et stilrent og tidløst udtryk samt et naturligt lysindfald.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Pier 3, Korsør Havn

Næste projekt

Østerlunden, Odense C

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.