Cortex Park er opført af Humlebo Gruppen i Odense M

Projektbyggeri i Cortex Park Vest

I den populære nye bydel i Odense M, Cortex Park, har vi opført to ejendomme. Cortex Park Vest 5 & 9 indeholder i alt 160 lejligheder. Lige fra byggeprocessens start har Humlebo Gruppen i samarbejde med en lang række erfarne fagfolk skabt det optimale fundament og videre i forløbet sikret et succesfuldt byggeri og en veludført opførelse af Cortex Park. Dygtige landskabsarkitekter, landinspektører og ingeniører har anlagt og byggemodnet de rå jordceller og dermed dannet basis for et optimalt udgangspunkt i det videre byggeri. Ligeledes har nogle af Danmarks førende arkitekter med fokus på funktionalitet og energivenlige løsninger skabt moderne, lyse boliger med plads til fællesskab og privatliv. Sidst, men ikke mindst er erfarne entreprenører og faglærte håndværkere i kombination med en konsekvent brug af solide materialer din garanti for et solidt kvalitetsbyggeri.

Den unikke beliggenhed i Cortex Park indbyder til bevægelse og aktivitet i de grønne områder og på de mange stisystemer, som forbinder Cortex Park med hele byen. Fra Cortex Park er der kort afstand til banegård, letbanestation og centrum, hvilket giver mulighed for at udforske og gøre brug af kulturtilbud samt shopping, cafe- og byliv.

Humlebo Gruppen står ikke længere for administrationen af ejendommene i Cortex Park Vest. Boligudlejningen foregår derfor ej gennem os. 

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Bispevej, København NV

Næste projekt

Johannes Rosendahl Parken, Odense N

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.