Johannes Rosendahl Parken er et afsluttet projekt for Humlebo Gruppen

Projektbyggeri i Johannes Rosendahl Parken i Odense N

Ved den tidligere Gartnerskole i Søhus har vi opført 48 rækkehuse i to plan, som med kort afstand til Odense Havn, Ring 2, indkøb, skole og daginstitutioner er centralt placeret i det populære kvarter.

Det omkringliggende, grønne område og et godt stisystem binder kvarteret sammen med resten af byen, hvilket gør det muligt i cykel- og gåafstand at gøre brug af byens mange tilbud lige fra kultur- og foreningsliv til gågadens cafe- og butiksliv.

Boligerne er opført i tre forskellige størrelser og har alle lukkede terrasser med udsigt over det grønne areal og fællesfaciliteterne. Indvendigt sætter de gode ruminddelinger og store vinduespartier rammerne for en moderne indretning og et naturligt lysfald. Derudover indeholder de rummelige boliger indbyggede skabe og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Status: Afsluttet

Forrige projekt

Cortex Park Vest, Odense M

Næste projekt

Carl Lunds Vej, Odense C

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.