Rejsegilde på Kogtvedsund seniorboliger i Svendborg

Rejsegilde på Kogtvedsund

15/06/2023
I strålende solskin og med flotte ord fra bestyrelsesformand hos Humlebo Gruppen, Carsten Rasmussen og bestyrelsesformand for HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S, Claus Larsen, kunne vi fredag d. 9. juni fejre rejsegilde på Kogtvedsund i Svendborg.

Del denne artikel:

REJSEGILDE PÅ KOGTVEDSUND

I strålende solskin og med flotte ord fra bestyrelsesformand hos Humlebo GruppenCarsten Rasmussen og bestyrelsesformand for HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S, Claus Larsen, kunne vi fredag d. 9. juni fejre rejsegilde på Kogtvedsund i Svendborg.

De arkitekttegnede seniorboliger på Kogtvedsund opføres i kvalitetsmaterialer for at tilbyde de optimale rammer for at trives i den tredje alder, både i privatlivet og i sociale sammenhænge. Mange seniorer har i dag overskud til at være aktive og engagere sig i andre mennesker. Og i en tid hvor mange seniorer overvejer at flytte i bofællesskab, giver en ny anvendelse af Kogtved Søfartsskole en unik mulighed for at skabe et område, hvor seniorer kan bo nær ligesindede i yderst naturskønne og historiske omgivelser. Fællesområderne er placeret i hovedbygningens stueetage, hvorfra den panoramiske udsigt over Svendborgsund åbenbares. I samspillet mellem boligerne og fællesområderne skabes der et samlende miljø, hvor de tilfældige møder bliver en givende del af beboernes hverdag.

Læs mere og ansøg om din drømme-seniorbolig på Kogtvedsund på www.kogtvedsund.dk

Kogtvedsund opføres i samarbejde med 🤝🏼
Hovedentreprise: HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S
Arkitekt: C&W Arkitekter A/S
Ingeniør: OBH Rådgivende Ingeniører
Landskabsarkitekt: LAND+ Landskabsarkitekter

Humlebo Gruppen – Lejemål i trygge rammer ♥

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.