Judith er den første indflytter i Årslev fremtidens forstad

Judith er blandt de første lejere i Årslev – Fremtidens Forstad

03/03/2023
Onsdag den 1. marts fik de første lejere deres nøgler til boligerne i Fremtidens Forstad, der er et nyt boligområde i det sydlige Årslev. En af dem er Judith Langergaard, der glæder sig til at komme tættere på natur og børnebørn.

Del denne artikel:

Hun har bagagerummet fyldt i den lille hvide bil. Der er en skammel, en vandkande og lidt håndklæder, som skal op i lejligheden på anden sal. Det store flyttelæs kommer først i weekenden, hvor sønnerne kan hjælpe Judith Langergaard med at komme til rette. Men allerede i dag fik hun nøglerne til en af Humlebo Gruppens 74 boliger i Fremtidens Forstad i Årslev.

”Jeg har ledt efter lejlighed i Årslev i halvandet år uden at få noget. Jeg ville gerne tættere på mine børnebørn, der bor her. Og så kom jeg til at se det her projekt og undersøgte det nærmere. Fra starten af syntes jeg, at det var et spændende byggeri, jeg har fulgt det og skrev mig tidligt op på interesselisten. Og da jeg så var her til Åbent Hus den 4. december, skrev jeg under på lejekontrakten med det samme,” fortæller Judith Langergaard.

”Jeg forelskede mig straks i lejligheden her. Da jeg så køkkenet og altanen, var jeg solgt. Det er en fantastisk lejlighed og jeg har glædet mig lige siden til, at jeg skulle flytte ind.”

 

Beliggenhed, grønt i baghaven og børnebørn

De 74 boliger i Fremtidens Forstad er både lejligheder og rækkehuse. 1. marts kunne Humlebo Gruppen udlevere nøgler og blomster til de første lejere.

”Det er altid en stor dag, når de første lejere flytter ind. Det er en stor glæde, når man har arbejdet på et byggeri i lang tid og så endelig se de første glade og spændte lejere få nøglerne i hånden. Vi glæder os til at følge udviklingen i området, når endnu flere lejere kommer til, og vi får færdiggjort de sidste detaljer som fx nogle grønne områder,” fortæller Claus Rasmussen, der er direktør i Humlebo Gruppen.

Judith Langergaard er keramiker og derfor glad for at skulle bo tæt på kulturhuset Polymeren, hvor hun håber at få et værksted. Blandt de 74 lejligheder i området har hun valgt en på anden sal. Der er elevator, som er vigtigt, når hendes mor på 92 år skal komme og besøge hendes nye hjem i Årslev. Og så har Judith valgt en lejlighed med østvendt terrasse, fordi hun elsker at sætte sig ud og nyde morgensolen med en kop kaffe.

”Jeg glæder mig til at komme tættere på naturen. Det er noget af det, jeg har savnet ved min lejlighed i Odense. Og så glæder jeg mig til, at børnebørnene bliver så store, at de kan cykle selv hen og besøge mig. Der er jo stisystemer lige her hen til, så de ikke skal ud på vejene. Det er jo genialt.”

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.