BOLIGEN ER DESVÆRRE UDLEJET!

Om lejemålet

Ny udlejes denne skønne store 3-værelses lejlighed midt i det skønne Skibhuskvarter i Odense C.

Lejligheden indeholder entré, elementkøkken med hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køleskab og opvaskemaskine). Derudover er der en større opholdsstue, flot soveværelse samt et værelse. Pænt badeværelse med brusebad.

Skibhuskvarteret er et yderst populært område i Odense C med sit eget indkøbstorv og gode butikker. Derudover er der gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Ejendommen er yderst velholdt og har et godt naboskab.

Bestemt en lejlighed, der skal ses!

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.