Ledigt lejemål

Lækker 3-værelses lejlighed i Odense C

Om lejemålet

Lejligheden indeholder entré, køkken med hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover indeholder lejligheden en dejlig og rummelig stue, et soveværelse og et mindre værelse. Lejlighedens badeværelse har bruseniche. Der er vaskemaskine og tørretumbler i lejemålet.

Lejligheden er beliggende i skøn ejendom inde i Odense midtby, tæt på offentlig transport, uddannelsessteder, samt bylivet.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.