Ledigt lejemål

Lækker 2-værelses lejlighed centralt beliggende i Odense

Om lejemålet

Autentisk 2-værelses lejlighed på Dronningensgade i Odense bymidte. Lejligheden er beliggende i stueetagen og indeholder nyt køkken med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Boligen er beliggende i en etageejendom i centrum af Odense tæt på grønne områder og indkøbsmuligheder. Lejlighedens 56 kvadratmeter består af bl.a. soveværelse og badeværelse. Placeringen i Odenses bymidte, i en autentisk og flot ældre bygning er meget eftertragtet. Lejligheden er placeret i et hyggeligt kvarter, hvor man oplever  både kan opleve en fredsfyldt ro i hverdagene, men hvor der er mulighed for nemt, at opsøge fart og byliv i weekenderne eller når behovet opstår.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.