Ledigt lejemål

Lækker lys 4-værelses i hyggelige omgivelser

Om lejemålet

Delevenlig 4-værelses i hjertet af Odense, der på sine 105 m2 omfatter 2 sammenhængende stuer med åbning i midten, 2 værelser , et badeværelse med brus og et køkken. Der er vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler, som må benyttes af ejendommens beboere. Lejlighedens køkken er udstyret med alt i hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). De to værelser er begge udstyret med faste skabe. Ydermere har lejligheden en entré med garderobe og et tilhørende depotrum.

 

Lejlighedens beliggenhed centralt i Odense gør den attraktiv for studerende, at dele. Men samtidig er det også en lejlighed, der kan tilgodese små familier. Lejligheden ligger tæt på indkøbsmuligheder som bl.a. Netto, Coop365 og Super Brugsen. Lejligheden er placeret i gå afstand til en af byens parkområder, der kaldes ”Eventyrhaven”, hvor man nemt og hurtigt kan være en del af en mindre oase i bymidten.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.