Ledigt lejemål

Stor 5-værelses lejlighed tæt på Odense Å

Om lejemålet

Lys og charmerende lejlighed, beliggende tæt i Odense centrum, udlejes pr. 1. januar 2024.

Lejligheden består af stor opholdsstue, elementkøkken med alt i hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Lejligheden indeholder desuden et stort soveværelse samt tre værelser. Dertil indeholder lejligheden hele to badeværelser med brus. Der er vaskemaskine og tørretumbler i lejemålet.

Til lejligheden hører desuden et aflåst kælderrum til opbevaring.

Lejligheden – som er beliggende i en større etageejendom i centrum tæt ved skole, indkøb og buslinjer – har trægulve, termoruder, fjernvarme, fællesantenne og dørtelefon.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.